Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ги гледай тея пренадути бегачки. Могат да гръмнат във всеки един момент.
    Търси си девствен и неопетнен от българска ръка автомобил и двигател.
    156 2.0TS

Comment

• Просто се чудех дали не е форумска някоя от тях да е читаво направена иначе трудно бих се навил да купя нещо подобно на сляпо понеже не се знае дали ще мога да стигна примерно до Ямбол за да я пререгистрирам без да издъхне .

Comment

• Всичко е изпипано много и е супер, ама не са намерили време и 50 лв за едно дино да се види какво се случва с колата.

Comment

• Първоначално публикувано от Ibiza Покажи съобщение
          Просто се чудех дали не е форумска някоя от тях да е читаво направена иначе трудно бих се навил да купя нещо подобно на сляпо понеже не се знае дали ще мога да стигна примерно до Ямбол за да я пререгистрирам без да издъхне .
          С тия пари в джоба,скачай направо на 159
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
            С тия пари в джоба,скачай направо на 159
            и Каква 59 според теб ще си купи с 7-8к ?
            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Такава, дето ще налее още половината на тея пари поне, за да стане кола.
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Точно заради това искам 156 да по евтинка и по читава , ще взема за тези пари една 159-ка като във подобно състояние във което си я взе един колега от фиат форум има 30 страници изписани само проблеми и буквално всеки ден се е чудил какво ново ще излезе . Иначе кола да ме грабне като 159 до сега не е имало карал съм много нови автомобили всякакви модели , служебни ( бмв-та , ауди и то самонай-високите изпъления ). Мои комшия във Ямбол си взе 159 комби 2.4 автомат TI изпъление уникална кола . Купи си я от него колега (Германец ) които като видял нашите пътища и буквално съжалил колата прибрал я във гараж и не я е карал 5,6 месеца докато я продаде .

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                  и Каква 59 според теб ще си купи с 7-8к ?
                  Разбирам те напълно,но пък да дадеш същата сума за 15 годишна бабичка(като моята),също ми се струва луда работа.Аз също съм налял доста пари в нея,но те никога няма да се възвърнат при една евентуална продажба.
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Здравейте колеги, да споделите мнение за този екземпляр: http://www.olx.bg/i2/ad/alfa-romeo-1...ml#:775f6b6d1f или някои ако я е виждал на живо?
                    Благодаря предварително
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 85 KW

Comment

• http://www.cars.bg/c1817747 случайно да не е форуска ?? готина количка но тази цена от 7к.... хората си мислят ,че като обслужват един автомобил той има ( по висока възвръщаема цена) .

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=fjumu1 здравейте, някой може ли да каже мнение за тази? Време е да сменявам старата Marea TD 100 и се колебая за 156-ца.

Comment

• Първоначално публикувано от Vankata83 Покажи съобщение
                          http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=fjumu1 здравейте, някой може ли да каже мнение за тази? Време е да сменявам старата Marea TD 100 и се колебая за 156-ца.
                          При този няколко пъти съм гледал коли без успех. Иди я виж. Цената е добре, аз имам такава. И да е италиянка. Километрите не са реални

Comment

• Първоначално публикувано от Vankata83 Покажи съобщение
                            http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=fjumu1 здравейте, някой може ли да каже мнение за тази? Време е да сменявам старата Marea TD 100 и се колебая за 156-ца.

Точно тази я гледах колега колата е със пребоядисвана предна броня отдолу калниците и бронята са вързани със опашки външен вид има горе долу но до там предположих ,че е блъскана дори не пожелах да я запаля . Четирите диска имат огромни ръбове това е на пръв поглед .

Comment

• Първоначално публикувано от Ibiza Покажи съобщение
                              Точно тази я гледах колега колата е със пребоядисвана предна броня отдолу калниците и бронята са вързани със опашки външен вид има горе долу но до там предположих ,че е блъскана дори не пожелах да я запаля . Четирите диска имат огромни ръбове това е на пръв поглед .
                              Те всички италиянки са пребоядисвани някъде. Бронята може да е вързана със свински опашки щот са махнали кората. Нека си я види. Колкото до дисковете - тази кола е с нереални километри

Comment

• Аз в Италия не видях кола без надрана броня, без да броим тези на възраст <= 2г., въпреки че и между тях имаше изключения

Comment

Working...
                                X